Welkom bij rvs-sidebars.nl

Onze producten

In ons assortiment geen eenheidsworst. Alle bars worden ontworpen op de vorm van de auto. Dus per model hebben we een oplossing die aansluit bij de uitstraling van het merk. De bars worden met het geavanceerde computersysteem Solidworks ontworpen en op maat gemaakt.

Alle producten van rvs-sidebars & pushbars hebben een hoogwaardige constructie en kunnen op de bestaande carrosseriegaten worden gemonteerd. Dus u hoeft bijna nooit extra gaten te boren of onnodig te lassen.

Onze montage is snel en praktisch en u hoeft de auto niet overbodig te beschadigen. Door de snelheid van het monteren, kunt u substantieel besparen op uw werkplaatskosten. Het spreekt voor zich dat onze producten met een duidelijke montagehandleiding worden geleverd.

Onze producten zijn uitgevoerd in gepolijst Roest Vrij Staal (RVS) 304. Dit Roest Vrij Staal is het beste RVS voor dit product. De glans kunt u makkelijk herstellen door het product te polijsten, dit in tegenstelling tot chroom dat corrodeert en niet kan worden gerepareerd.

Veel mensen vinden pushbars en sidebars een verfraaiing van hun auto. Maar daarbij hebben onze producten nog een belangrijke functie: voorkoming van schade aan de auto. Vervanging van dorpels en bumpers zorgen tenslotte voor hoge kosten.

Iets waar niet iedereen rekening mee houdt:  bij veel bars zijn de krikpunten niet goed bereikbaar. Bij de producten van rvs-sidebars & pushbars heeft de klant daar geen last van, de banden kunnen makkelijk verwisseld worden, doordat de krikpunten gewoon gebruikt kunnen worden.

Samengevat:
De producten van rvs-sidebars & pushbars hebben de volgende eigenschappen:
- de bars zijn ontworpen op de vorm van de auto;
- de bars hebben een hoogwaardige constructie;
- de bars kunnen op de bestaande carrosseriegaten worden gemonteerd;
- de bars zijn uitgevoerd in de betere kwaliteit roest-vrijstaal (RVS 304);
- de bars zijn handmatig ‘mirror finish’ gepolijst;
- de bars beschermen de auto tegen schade;
- de krikpunten van de auto zijn bereikbaar.

Onze producten worden geleverd met montage benodigdheden.